O nama

Firma Demeas – Dental Medical Support, sa sedištem u Beogradu, bavi se zastupništvom i prodajom proverenih svetskih brendova iz oblasti dentalne implantologije i restaurativne stomatologije.

Mali, ali ambiciozan tim ljudi započeo je svoju priču u decembru 2011. godine sa jasno zacrtanim, malo drugačijim ciljevima. Biti više od distributera i poslovnog partnera. Biti prijatelj i konstantna podrška. Neupitno zastupanje interesa naših klijenata dovelo je do međusobnog prepoznavanja i stvaranja jedne velike porodice koja danas, deceniju kasnije, uspešno odgovara na sve izazove novog vremena, i u međusobnoj saradnji, u timskom duhu kreira nove osmehe.
Naravno, sve to ne bi bilo moguće bez dugogodišnje uspešne saradnje sa inostranim partnerima uz pomoć kojih smo na tržište Srbije doneli proizvode i dostignuća vrhunskog i proverenog kvaliteta. Naši i vaši saveznici u kreiranju zdravih osmeha su Devemed, MTD, Dentapreg i Penguin i u svetu stomatologije i implantologije neprevaziđeni Straumann Group.
Pored toga, Demeas Vam pruža konstantnu podršku i kroz stručnu edukaciju i obuku, a sve to u saradnji sa svetski priznatim profesorima kako iz Srbije, tako i iz celog sveta. Zahvaljujući veoma uspešnoj saradnji sa Stomatološkim fakultetom, Univerziteta u Beogradu, doprineli smo većoj uspešnosti u radu već dokazanih oralnih hirurga i implantologa, ali i stvaranju novih generacija stomatologa i njihovih budućih uspešnih karijera.
Pored dostupnosti širokog izbora lagera proizvoda, naš tim brine da svaka Vaša porudžbina, u dogovorenom vremenskom periodu, stigne na željenu adresu.

9

Godina poslovanja

13

Implantoloških linija

6

Inostranih partnera

146

Seminara i edukacija