Straumann® BLX linija implantata

Poverenje iznad neposrednosti.

Straumann® BLX, pobednička kombinacija inovativnog dizajna i tehnologije površine sa materijalom visokih performansi osmišljenim za predvidljive rezultate u koje možete biti sigurni.

Novi dizajn Straumann® Screw Retained abatmenata sa slim profilom zaobljenih ivica  čuva kost oko anguliranih abatmenata i pruža više prostora za meka tkiva.

Nova TorcFit™ konekcija. Jedna hibridna interna konekcija za sve dijametre implantata pruža viši nivo fleksibilnosti i jačine.

Inteligentni implantološki koncept razvijen za optimalnu primarnu stabilnost i imedijatne protokole kod svih tipova kostiju.

Dinamičan urez na celoj dužini implantata prikuplja i sabija kost i raspoređuje je oko tela implantata.

Dinamičan menadžment koštanog tkiva

Inteligentan implantološki koncept dozvoljava dinamičan menadžment koštanog tkiva. Dizajniran je za imedijatne protokole kod svih tipova kostiju.

Koncept estetske udobnosti

Pojednostavljen, ali prilagodljiv portfolio sa jednom konekcijom kao glavnom prednošću obezbeđuje vrhunske estetske rezultate sa lakoćom.

Više od imedijacije

Dizajniran za imedijatne protokole, a takođe pogodan i za ostale tretmane, od imedijatne ugradnje i opterećenja pa sve do konvencionalne ugradnje i opterećenja – Kreiran da zadovolji prioritete stomatologa.

Istinsko poverenje

Švajcarska preciznost i kvalitet sa Roxolid® materijalom i SLActive® površinom – tehnologije podržane dugoročnim naučnim dokazima.

BLX implantati vam donose veliki izbor dijametara (∅3.5mm ∅3.75mm ∅4.0mm ∅4.5mm ∅5.0mm ∅5.5mm ∅6.5mm), kao i dve TorcFit™ konekcije: RB (Regular Base) i WB (Wide base).

K0020-02_4_V01-ProArch_BLX_RGB_Transparent