Mostovi

Jednostavnim koracima do jakih mostova

Dentapreg obezbeđuje minimalno invazivnu, visoko estetsku i finansijski isplativu alternativu implantatima i tradicionalnim mostovima. Mogu se koristiti u gotovo svakoj situaciji kao rešenje za nadoknadu zuba. Za razlikuj od drugih materijala, Dentapreg trake vam omogućuju da napravite privremeni most u svojoj ordinaciji tokom samo jedne posete pacijenta. Ovakvim pristupom bi sa sigurnošću unapredili svoju stomatološku praksu i povećali broj pacijenata.
Korišćenje Dentapreg adhezivnih, prilagodljivih traka čini fiksnu protetiku mnogo jednostavnijom za izvođenje, bez obzira da li se radi o mostovima u frontalnoj regiji ili o zahtevnijim mostovima u bočnoj regiji. Jednostavnost korišćenja je ovde ključna – nisu vam potrebni posebni instrumenti niti bilo kakva specijalna oprema , jer su trake kompatibilne sa svim svetlosno polimerizujućim kompozitima, a kako je Dentapreg i hipoalergenski, pogodan je i za pacijente koji su alergični na metale. Idealan kao altenativa keramičkim mostovima i implantatima, Dentapreg i stomatolozima i pacijentima pruža sigurnost jer dozvoljava brzu nadoknadu zuba minimalno invazivnim adhezivnim mostovima od vlaknima ojačanog kompozita visokih performansi.

Naredni tutorijali će vam pomoći da se uverite u jednostavnost i benefite upotrebe Dentaprega.

Merilend mostovi u frontalnoj regiji

Dentapreg trake vam daju mogućnost da napravite adhezivni most u frontalnoj regiji tokom samo jedne posete pacijenta. U slučajevima kada je potrebna hitna nadoknada zuba, Dentapreg je idealno rešenje. Pacijent je nakon jednočasovne posete stomatologu spreman da iz ordinacije izađe sa novim osmehom. Idealna je zamena za zub tokom perioda oseointegracije kod ugradnje implantata i najbolja opcija za rešavanje problema kod malđih pacijenata.

Dentapreg Merilend most

Dentapreg Merilend most – Tutorijal

Mostovi u bočnoj regiji

Dentapreg mostovi često komplikovane i kompleksne procese nadoknade zuba u bočnoj regiji pretvaraju u lagane i jednostavne radove. Korišćenjem ojačanih performansi Dentapreg PFU proizvoda , spremni ste da stvorite jako, pouzdano i minimalno invazivno rešenje koje u mnogo manjoj meri opterećuje susedne zdrave zube za razliku od konvencionalnog keramičkog mosta. Lakoća upotrebe Dentapreg traka podrazumeva da vam neće biti potrebna zubna tehnika čime znatno umanjujete troškove, a isto tako se takvi mostovi mogu lako popraviti.

Dentapreg most u bočnoj regiji

Dentapreg most u bočnoj regiji – Tutorijal